Client Services

Digitale services

DAHL ProjectRoom

Som en del af dit samarbejde med os tilbyder vi at anvende online platformen, DAHL ProjectRoom. Dette er en digital samarbejdsplatform for fildeling, projektledelse og kommunikation mellem os og vores klienter. Platformen er naturligvis sikker og enkel at anvende.

Når vores klienter skal gennemføre store, komplekse opgaver, fungerer vi som oftest som projektleder. Det gælder inden for stort set alle juridiske problemstillinger, eksempelvis håndtering af større rets- og voldgiftssager, eksekvering af et større generationsskifte eller selskabsretlig omstrukturering, anskaffelse og implementering af et større IT-system eller ved modenhedsmåling og optimering af persondata-compliance. Vores tilgang til projektledelse sikrer, at sager og projekter gennemføres velstruktureret, så der er den fornødne fremdrift undervejs, og vi leverer til aftalt tid, mål og kvalitet.

Det er ikke sikkert, at du ønsker at blive dybt involveret i selve projektledelsen. Nogle har præference for at deltage på nogle få møder, hvor delleverancer præsenteres, når der forhandles, eller når kontrakter skal finjusteres, underskrives og overleveres. Andre ønsker at have nøglemedarbejdere involveret i hele processen fra start til slut, hvor det vil være en fordel at etablere en virtuel projektorganisation med fokus på styring af leverancer og tid. Vi giver din organisation mulighed for at vælge.

DAHL ProjectRoom indeholder en række online redskaber, som er nemme at bruge i det omfang, det er relevant for dig og vores samarbejde.

DAHL ProjectRoom kan hjælpe jer med at realisere disse gevinster:

 • Kan skabe et overblik over projektets leverancer, nøglepersoner samt milesten og deadlines
 • Kan facilitere fremdrift i projektet
 • Kan facilitere samarbejdet mellem projektets deltagere, herunder mellem DAHL medarbejdere og nøglepersoner i din organisation samt evt. tredjeparter
 • Kan forenkle kommunikation i og omkring projektet
 • Kan skabe grobund for at have en fast og fælles måde i din organisation til at gennemføre og implementere større, juridiske projekter

DAHL ProjectRoom indeholder bl.a. disse funktioner:

 • Der oprettes en elektronisk projektmappe til brug for projektet
 • Projektets dokumenter, data, kommunikation m.v. er samlet i et online, virtuelt filhåndteringssystem
 • Log-on-systemet giver jer sikker adgang til projektet døgnet rundt
 • Du kan altid nemt og hurtigt finde og præsentere eller printe den dokumentation, du skal bruge, uanset tid og sted
 • Du kan selv bestemme, hvem der skal have adgang til projektet eller bestemte data/dokumenter i projektet
 • I tillæg til tidligere og igangværende projekter kan du vælge at anvende platformen som en elektronisk selskabsmappe, hvor du f.eks. opbevarer udskrifter fra Erhvervsstyrelsen, vedtægter og forhandlingsprotokol
 • Sikkerheden er helt i top, og systemet har fuld certificering under ISO 27001:2017 Compliant

Konkret gør vi typisk følgende sammen med jer:

DAHL ProjectRoom anvendes typisk som led i en rådgivningsopgave, hvor vi:

 • Introducerer DAHL ProjectRoom hos jer og evt. nøglepersoner i jeres organisation
 • Opretter en elektronisk projektmappe
 • Driver sagen / projektet i DAHL ProjectRoom og sikrer din involvering undervejs, når det er nødvendigt
 • Lukker mappen ned efterfølgende eller bevarer den som jeres elektroniske selskabs- og sagsmappe

Pris

Vi lever af rådgivning og ønsker dermed ikke at tjene penge på hverken systemer eller teknologi. Derfor tilbyder vi alle fem løsninger til kostpris.

DAHL ProjectRoom koster 3.500 kr. ekskl. moms for den lille pakke (0-250 MB). Har I behov for lidt mere plads, kan I vælge grundpakken (op til 1 GB), som koster 12.500 kr. ekskl. moms. De andre løsninger koster hhv. 25.000 kr. ekskl. moms (mellempakken 1-3 GB) og 37.500 kr. ekskl. moms (den store pakke 3-7 GB). Har du et ekstraordinært behov (xtra pakke og dermed 7+ GB data i ProjectRoom), aftaler vi en individuel pris.

DAHL ProjectRoom betales årligt baseret på valg af løsning.

Hvis I er i tvivl om, hvor stort netop jeres pladsbehov er, tilbyder vi en gratis prøveperiode på 3 måneder. Herefter vurderer vi sammen, hvilken løsning der bedst matcher jeres behov.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at benytte DAHL ProjectRoom, kan du blot tage fat i din kontaktperson hos DAHL. Har du ikke allerede en fast kontaktperson, kan du kontakte Troels Behnke Skak.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

 • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne