Client Services

Internationale services

Outbound service

Vi favner ikke kun din forretning og branche, men også det globale forretningsmiljø. Vi har dyb viden om en række internationale forhold og udvider løbende vores internationale netværk til gavn for din forretning. Med vores outbound service hjælper vi jer gerne hele vejen – i hele verden.

I en globaliseret verden, hvor erhverv og samarbejde ofte strækker sig på tværs af landegrænser, oplever vi løbende, at vores klienter – store som små – står over for muligheder og udfordringer af international karakter. Mange oplever, at de bruger unødigt mange ressourcer på at lokalisere den helt rigtige advokat, der kan hjælpe i et lokalt marked eller internationalt.

Som et uafhængigt og større advokatfirma har vi i mange år arbejdet med teams i førende advokatfirmaer i Norden, USA, UK og Tyskland. Derudover har vi via The International Lawyers Network adgang til mere end 5.000 kompetente advokater i 66 lande, fordelt på seks kontinenter. Vi har tætte forbindelse til flere firmaer i dette netværk, og vi gør en stor indsats for at udvikle effektive samarbejdsrelationer med disse advokatfirmaer.

Hvis du har brug juridisk assistance i forbindelse med internationale aktiviteter, trækker vi dels på ressourcer og viden igennem internationale netværk og dels fra vores særlige kompetenceenhed. En række specialistområder, som eksempelvis virksomhedsoverdragelse, investeringer, outsourcing og andre IT-leverancer samt energiområdet rummer typisk aktiviteter, der på den ene eller den anden måde bevæger sig på tværs af landegrænser. De internationale aktiviteter stiller krav til vores viden om og forståelse for, hvordan der arbejdes bedst på tværs af kultur, lovgivning og landegrænser. I DAHL arbejder vi derfor målrettet med at styrke vores kompetencer inden for international rådgivning, både gennem vores stærke relationer i vores brede netværk og gennem erfaring.

Med vores outbound service kan vi bl.a. hjælpe jer med:

  • Vurdering af en international problemstilling eller sag
  • Hurtig adgang til rådgivning af høj kvalitet i udlandet / forskellige jurisdiktioner
  • Aktivering samt evt. sourcing og styring af eksterne advokater over hele verden
  • Løsning af sager i udlandet
  • Eventuel sammensætning af et dansk-udenlandsk løsningsteam 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere herom, kan du blot tage fat i din kontaktperson hos DAHL.

Har du ikke allerede en fast kontaktperson, kan du kontakte en fra vores internationale udvalg, som tager sig af vores internationale relationer og forretningsudvikling: Henning von Lillienskjold eller Frederik Bruhn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne