Forretningsområder

Forretnings­områder

Vi tilbyder vores klienter kompetent juridisk rådgivning og bistand, og vi er derfor specialiseret i en række områder, som du finder herunder.

Erhvervsret/Corporate

Hos DAHL har vi solid erfaring med alle aspekter af erhvervsret. Vi tilbyder førsteklasses rådgivning, som bygger på den unikke kombination af faglig bredde og dybe kompetencer, der kendetegner DAHL.

Skatter og afgifter

DAHL tilbyder særdeles kompetent rådgivning inden for alle områder af skatte- og afgiftsretten. Vores specialister er blandt landets førende med dybe kompetencer på området - så dybe, at DAHL ofte underviser revisorer i skatte- og selskabsret.

Insolvens

DAHL yder bistand inden for alle aspekter af insolvens - fra rådgivning over inddrivelse til rekonstruktion, konkurs, gældssanering, brugeligt pant og tvangsauktion. Vores certificerede insolvensadvokater skriver bøger og artikler samt underviser i insolvensretlige emner.

Konfliktløsning

DAHLs specialister yder effektiv og specialiseret juridisk rådgivning inden for alle områder af konfliktløsning og bistår både danske og udenlandske virksomheder.

Fast ejendom og entreprise

DAHL tilbyder rådgivning af høj kvalitet indenfor alle områder, der har med fast ejendom og entreprise at gøre.

Offentlig ret

DAHL tilbyder omfattende ekspertise indenfor offentligretlige forhold - både offentlig ret i bred forstand og dens specifikke fagområder. Vi har mange års erfaring som rådgivere for både private og offentlige klienter. Det gør os i stand til at yde højt kvalificeret bistand på alle niveauer og for alle typer virksomheder.

IT og IP

Vores team af specialister inden for IT og IP har ikke blot den fornødne juridiske indsigt, men de forstår også de tekniske og forretningsmæssige udfordringer, som teknologidrevne virksomheder står overfor.

Virksomhedsoverdragelser/M&A

Vores ydelser bygger på et solidt fundament af juridiske kompetencer, forretnings- og brancheforståelse og fokus på helhedsorienterede transaktioner og løsninger, der skaber merværdi.

Privatret

DAHL yder højt kvalificeret rådgivning og bistand inden for det privatretlige område, især arv/testamente og familieret.

Tilmeld dig nyt fra DAHL

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information