Forretningsområder

Konfliktløsning

Retssager

Blandt DAHLs kompetencer er retssagsbehandling og procedure, og vi har et stort antal advokater med møderet for både landsret og Højesteret.

Hvis der ikke kan findes en anden løsning på en opstået tvist, må sagen afgøres ved domstolene.

Blandt DAHLs spidskompetencer er retssagsbehandling og procedure, og vi har et stort antal advokater med møderet for både landsret og Højesteret.

Vi har bred erfaring inden for retssager, og vi sikrer vores klienter den optimale proces både fagligt og økonomisk.

Vores rådgivning omfatter altid en vurdering af procesrisiko, og vi gennemgår alle sagens centrale, juridiske problemstillinger, beviser samt sagens økonomiske, personlige og kommercielle konsekvenser.

Vi er af den opfattelse, at retssager skal føres af specialiserede procesadvokater, og hos DAHL har vi nogle af Danmarks mest erfarne procedører til at føre sager for alle instanser ved både de civile domstole, voldgiftsinstitutter og EU-Domstolen.

Det er ofte nødvendigt at trække på juridisk specialviden, og derfor arbejder vores jurister med speciale i proces tæt sammen med de øvrige jurister hos DAHL.

DAHL hjælper endvidere klienter ved retssager i udlandet, såfremt danske interesser involveres i en sådan. Takket være vores internationale netværk kan vi, med kort varsel, henvise til en egnet advokat i udlandet, og fastlægge den optimale strategi samt sikre en effektiv styring og kommunikation.

Tilmeld dig nyt fra DAHL

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information