Globalt udsyn

Globalt udsyn

DAHL er jeres stærke teamplayer i specialiseret erhvervsjuridisk rådgivning – også på et internationalt plan.

Globalt udsyn

DAHL er jeres stærke teamplayer i specialiseret erhvervsjuridisk rådgivning – også på et internationalt plan. Vi har altid fokus på at følge vores klienter og kunne tilbyde målrettet rådgivning. Vi prioriterer specialistviden om internationale forhold og dertil et stort internationalt netværk, hvor vi kan trække på viden og ressourcer, når vores klienter gør forretning uden for de danske grænser og den internationale jura derfor kommer i spil.

I en globaliseret verden, hvor erhverv og samarbejde ofte strækker sig på tværs af landegrænser, oplever vi løbende, at vores klienter – store som små – står over for muligheder og udfordringer af international karakter.

Virksomhedsledere bruger ofte mange ressourcer på at lokalisere den helt rigtige advokat, der kan hjælpe lokalt. Det kræver mange ressourcer at sætte dem ind i virksomheden og de konkrete udfordringer. Dertil kommer sprogbarrieren, som også kan være en udfordring.

De internationale aktiviteter stiller krav til vores viden om og forståelse for, hvordan der arbejdes bedst på tværs af kultur, lovgivning og landegrænser. I DAHL har vi gennem flere år arbejdet målrettet med at styrke vores kompetencer inden for international rådgivning, både gennem vores stærke relationer i vores brede netværk og gennem erfaring.

For at kunne levere en helhedsorienteret rådgivning til vores klienter har vi valgt at investere tid og kræfter i internationale netværk. Det gør vi for løbende at kunne hjælpe vores klienter videre til de dygtigste advokater uden for Danmark. Hos os får du tryghed, både ved juridiske sager med dansk og internationalt perspektiv.

Vi er blandt andet medlem af sammenslutningen The International Lawyers Network (ILN), som består af flere end 90 uafhængige full-service advokatfirmaer i hele verden.

Globaliseringen og øget handel på tværs af landegrænser har skabt en efterspørgsel efter internationale advokatydelser. Gennem ILN samarbejder vi med flere end 5.000 kompetente advokater i 66 lande, fordelt på seks kontinenter.

Når vi rådgiver vores klienter, sørger vi for at sammensætte de bedste specialister på tværs af vores juridiske afdelinger, så vores klienter er sikret den bedste rådgivning. Når vi arbejder globalt benytter vi samme tilgang. Her sørger vi for at sammensætte de stærkeste internationale spillere gennem vores netværk, hvormed vi kan sikre at de rette kompetencer kommer i spil, og at der er den rette kemi mellem rådgiver og klient.

Internationale rangeringer

Hvert år bliver DAHL evalueret af de internationale ratingbureauer, Legal 500 og Chambers. Her bliver vi evalueret på vores transaktioner, vundne sager, klienttilfredshed og udtalelser fra konkurrerende advokatvirksomheder ud fra casebeskrivelser, feedback fra vores klienter og konkurrenter i branchen.    

Legal 500 er et internationalt ratingbureau, som hvert år ud fra klientreferencer og casebeskrivelser bedømmer advokatfirmaer over hele verden og udgiver resultaterne. Danske advokatfirmaer vurderes på 17 fagområder.

Chambers arbejder med at bedømme førende advokatvirksomheder og advokater inden for en række juridiske områder. Rangeringen er baseret på advokatfirmaets kompetencer, som blandt andet bliver bekræftet ud fra interviews og referencer fra virksomhedens klienter. I 2020 er DAHL rangeret inden for rådgivningsområdet IT & IT Outsourcing

Chambers and Partners skriver:

"Well-regarded firm offering a strong IT practice, with a particular focus on IT system implementation, outsourcing and procurement. Also frequently handles IT contract negotiations, data protection issues, M&A transactions and licensing mandates. Possesses additional expertise in IT disputes, including both arbitrations and court proceedings. Client roster includes major IT companies, local municipalities and retail companies."

Har du behov for juridisk hjælp uden for Danmark?

Vi stiller vores viden og netværk til rådighed, når du har behov for juridisk hjælp uden for Danmark.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne