Profiler

Mikkel Fisker

Advokat (H)/Partner

Kontakt

Info

Linkedin

Se profil

Kontor

Esbjerg

Baggrund

Mikkel Fisker arbejder med lejeret, ejendomshandler, ejendomsudvikling, entrepriseret, strafferet, familie- og arveret samt dødsboer.

Han rådgiver virksomheder og private om ejendomshandler af enhver art, om lejeret, også for almene boliger, og om etablering af andelsboligforeninger. Hertil kommer rådgivning til virksomheder m.v. om opførelse, anskaffelse, udvikling og afhændelse af erhvervslejelokaler og -ejendomme. Et særligt fokusområde er erhvervsudviklingsprojekter.

Mikkel Fisker har møderet for Højesteret og er desuden beneficeret advokat og kan beskikkes som forsvarer og bistandsadvokat i straffesager. Han har solid erfaring på det strafferetlige område fra de fleste typer straffesager som f.eks. narkotikakriminalitet, vold, voldtægt, røveri, tyveri og andre former for berigelseskriminalitet.

På det familie- og arveretlige område har Mikkel Fisker også stor erfaring, og han yder rådgivning om skifte ved separation, skilsmisse og død, udarbejdelse af ægtepagt og testamente og bistår med behandling af dødsboer.

Uddannelse

1995
Cand.jur., Aarhus Universitet

Karriere

2001 -
DAHL Advokatfirma

1995 - 2001
Holm & Ravn Advokater

Kontakt Mikkel Fisker
+45 88 91 89 33

Tilmeld dig nyt fra DAHL

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information