Nyheder

Omdømmeanalyse placerer DAHL i top 5

DAHL Advokatfirma ligger i top 5 i ny omdømmeanalyse for jurastuderende.

Analysen er foretaget af Epinion på vegne af brancheforeningen Danske Advokater, og den bygger på 649 interviews med jurastuderende fra de fire universiteter. De studerende skulle svare på tre centrale spørgsmål i analysen, som omdømmet er vurderet ud fra:

  • Kunne du tænke dig at arbejde i virksomheden?
  • Ville du være stolt af at arbejde hos virksomheden?
  • Vil du anbefale andre at søge arbejde hos virksomheden?

 - Jeg er stolt af vores placering i omdømmeanalysen. Det er resultatet af en målrettet og langsigtet indsats, som starter lige fra rekrutteringsprocessen, gennem onboarding-forløbet og i det daglige arbejde. Og det er en proces, som vi løbende arbejder på at gøre bedre. Vi vil gerne have dygtige, engagerede og sociale mennesker ansat, som både har lyst til faglige og personlige udfordringer, og som også tager del i fællesskabet og det sociale liv i vores virksomhed. Vi er også fleksible, så der er plads til familie, venner og fritidsaktiviteter, siger HR-chef Birgitte Eis. Hun fortæller videre om de unges uddannelsesforløb hos DAHL:

- Vi har mange unge mennesker ansat – både jurastuderende og advokatfuldmægtige. De studerende bliver ofte tilbudt en fuldmægtigstilling efter endt studie. Og vi fokuserer på at give vores fuldmægtige en bred uddannelse, som indebærer mange forskellige opgaver, direkte klientkontakt, mentorforløb, uddannelsesplaner, karriereplaner, udviklingssamtaler, kurser og eventuelt arbejdsophold i udlandet.

- Det er dejligt, at vores indsats nu er nået ud til de studerende på universiteterne. Det skal vores nuværende medarbejdere have ros for, for de er med til at udbrede kendskabet til os og med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads. Det kan jeg ikke være mere stolt af, afslutter Birgitte Eis. 

Hele advokatbranchens omdømmescore er også steget siden den foregående undersøgelse i 2013. Med stigningen konkluderer Danske Advokater, at branchen nu er blevet mere attraktiv for jurastuderende.

Se top 15 listen på danskeadvokater.dk 

Tilmeld dig nyt fra DAHL

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information