Nyheder

IT-rettens advokat fra DAHL fylder 50 år

Advokat og partner Claus F. Sørensen fylder i dag den 28. april 50 år. Fødselaren har været en del af DAHL siden 1994, hvor han igennem årene har specialiseret sig inden for det IT-retlige felt og op-bygget en uvurderlig erfaring, som han flittigt deler ud af blandt branchens aktører.

Claus F. Sørensen kom til DAHL i 1994, hvor han gennem 25 år har beskæftiget sig med forhandling af IT-kontrakter og IT-retlig rådgivning. Til dagligt er han leder af DAHLs afdeling for IT & IP som i dag er en af landets største afdelinger på dette felt i advokatverdenen.

Claus har et indgående kendskab til IT-branchen, og han er ofte brugt som rådgiver i forbindelse med IT-retlige udfordringer og som rådgiver i forbindelse med IT-anskaffelser, M&A-transaktioner på IT-området og sikring af virksomhedens opfyldelse af den stadigt mere komplekse lovgivning der fylder i en virksomheds agerende i det digitale univers. Claus er certificeret IT-advokat samt registeret som Juridisk Ekspert under Danske IT-advokater.

Claus har fungeret som IT Branchens repræsentant og rådgiver ved tilblivelsen af flere af de standardkontrakter der i dag er de mest udbredte på det danske marked.

Claus rådgiver løbende IT-leverandører og IT-kunder inden for kontraktstyring samt om etablering og sikring af virksomheders IP-rettigheder. Derudover er Claus også uddannet og certificeret mediator og voldgiftsdommer under Danske Advokater, hvilket Claus blandt andet anvender, når han bistår erhvervskunder i håndteringen af konflikter og krænkelser inden for IT- og IP-området.

Netværk i højt tempo og gerne med sved på panden

Når Claus skubber IT-kontrakterne til side og lukker computeren, bruger han meget af sin tid på at være en del af netværk og vedligeholde de gode relationer. Om denne prioritering af netværk siger fødselaren: ”Jeg tror meget på værdien i det gode netværk og personlige relationer. Både der hvor det private og erhvervsmæssige flettes ind i hinanden, samt de rent private og de rent erhvervsrelaterede netværk.” Claus er blandt andet meget engageret i og omkring Herning BlueFox, hvor han i en lang årrække har siddet som bestyrelsesformand, samt i flere netværk med cyklingen som omdrejningspunkt. Blandt andet har han selv stiftet netværket The Locals som i dag tæller over 40 erhvervsfolk i og omkring det midtjyske.

Privat bor Claus i Herning med sin familie som tæller hans hustru Annette Pedersen, og ”børnene”, Isabella, Natasja og Casper.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne