Nyheder

DAHLs Aarhus-afdeling flytter i større rammer på Aarhus Ø

På blot tre år er DAHL gået fra få til fyrre ansatte på kontoret i Aarhus Midtby, og man sigter mod at blive op mod 100 medarbejdere i 2025. Derfor flytter Aarhus-afdelingen til foråret i nyt, bæredygtigt domicil i Pakhusene på Aarhus Ø.

DAHLs Aarhus-afdeling flytter i større rammer på Aarhus Ø

Det går godt for DAHL – faktisk så godt, at lokalerne på Åboulevarden, hvor vores Aarhus-afdeling holder til, nu er blevet for små. Derfor flytter medarbejderne i Aarhus allerede til næste forår i nye rammer i Pakhusene på Aarhus Ø, hvor vi har lejet os sig ind på hele tre etager i det nye, visionære erhvervsbyggeri.

”Vi har taget et kvantespring på en lang række nøgleparametre og er ved at ligge sidste hånd på vores 2025-strategi. Når vi flytter nu, handler det om at geare vores kontor i Aarhus til at kunne imødekomme den fremtidige vækst”, forklarer Henning von Lillienskjold, Managing Partner i DAHL. 

Fællesskab, bæredygtighed og gode faciliteter

Flytningen til Pakhusene sker som led i den 2025-vækstplan, hvor fokus også er på at gøre DAHL til en god arbejdsplads for nuværende medarbejdere og attraktiv for nye medarbejdere. 

I Pakhusene får DAHL, foruden eget kontor med havudsigt og terrasse, adgang til blandt andet fitness, sauna, mødelokaler, fælles kantine, tagterrasse, loungeområde og meget andet. ”Det er en stor del af vores DNA at være på forkant med udviklingen, og vi tror på, at flytningen til Pakhusene er fremtidens måde at drive virksomhed på,” fortæller Henning von Lillienskjold videre. 

Med de nye rammer er det målet at kunne håndtere den vækst, som DAHL forventer, der kommer i de kommende år og samtidig tilbyde medarbejdere og klienter et kontor, som er anderledes end mange andre steder. 

Rune Kilden fra Kilden & Hindby, som sammen med PFA Ejendomme, står bag Pakhusene, glæder sig over, at DAHL ser Pakhusene som stedet, hvor advokatvirksomheden kan vokse: ”Ambitionerne med Pakhusene har været at skabe et erhvervsbyggeri, hvor virksomheder kan få glæde af hinanden, deles om faciliteterne og samtidig kan vokse og udvikle sig. Her er DAHL et rigtigt godt eksempel på en virksomhed, der ønsker at være en del af fællesskabet, mens de selv er i rivende udvikling. Dét er en moderne virksomhed, som passer godt ind i det, som Pakhusene står for.” 

DAHL Advokatfirmas flytning til Pakhusene finder sted i foråret 2020, hvor byggeriet står færdigt.

Se video med Managing Partner og advokat, Henning von Lillienskjold, og partner og advokat, Michael Rehling, som fortæller om grundene til vores flytning: 

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne