Nyheder

DAHL Advokatfirma udpeger to nye juniorpartnere

DAHL Advokatfirma udvider sin partnerkreds: Specialistadvokaterne Malene Britt Hansen og Troels Behnke Skak er forfremmet til juniorpartnere pr. 1. januar 2020.

Fra årsskiftet er specialistadvokaterne Malene Britt Hansen og Troels Behnke Skak forfremmet til juniorpartnere hos DAHL. Partnerkredsens udvidelse styrker især DAHLs afdeling for skatteret, selskabsret og privatret, der i øjeblikket tæller omkring 20 jurister og er blandt landets største og mest specialiserede.

Malene Britt Hansen startede hos DAHL i 2012, og Troels Behnke Skak kom til i 2015. De er begge specialiserede i skatte- og selskabsret og arbejder hovedsageligt med skatteretlige problemstillinger som omstruktureringer og generationsskifter af selskaber, koncerner og personligt ejede virksomheder. De yder både rådgivning om skatteretlige problemstillinger - f.eks. i forbindelse med overdragelse af aktiver mellem interesseforbundne parter - og om selskabsretlige forhold, ofte i samspil med relevante skatteregler.

Derudover fører Malene og Troels klagesager ved Skatteankestyrelsen/Landsskatteretten og domstolene, og de underviser begge i skatterelaterede fag, bl.a. som eksterne lektorer i Skatteret på HD i Finansiering og Regnskab ved Aarhus Universitet.

Malene er både tilknyttet DAHLs specialistteam, som rådgiver om internationale skattepligtsforhold, og det team, der varetager kompetencer indenfor det privatretlige område i samspillet med skatteretten ”private clients”.

Troels er tilknyttet DAHLs specialistteam, som rådgiver om den nye ejendomsvurderingslov, og han er i øvrigt medforfatter til bogen Ejendomsvurderingsloven. Derudover arbejder Troels også med bestyrelsesarbejde.

Malene og Troels har beskæftiget sig målrettet med deres faglige og personlige udvikling i deres tid hos DAHL. Derfor er de yderst vigtige tilføjelser til DAHLs partnerkreds; udnævnelsen som juniorpartner giver dem begge optimale rammer for yderligere specialisering.

Om udnævnelsen fremhæver Malene netop muligheden for at arbejde videre med specialisering:

”Jeg er både stolt og beæret over at være blevet udnævnt til juniorpartner i DAHL. Et af DAHLs kendetegn er fagligheden. Jeg har derfor haft mulighed for at dyrke en specialisering indenfor skatte- og selskabsretten, siden jeg startede som helt grøn fuldmægtig i 2012. Jeg glæder mig til at arbejde videre med denne specialisering, så der fortsat kan leveres den bedste rådgivning overfor kunderne.”

Troels udtrykker også begejstring for de udfordringer og muligheder, han står overfor:

”DAHL har for mig altid været et sted med højt til loftet, spændende udfordringer og store muligheder. Jeg er derfor glad og stolt over denne mulighed, og glæder mig også til at være en endnu større del af DAHL i fremtiden.”

Malene og Troels har deres daglige gang på DAHLs Herning-kontor. På nuværende tidspunkt beskæftiger Herning-kontoret ca. 50 medarbejdere, og på landsplan har DAHL mere end 200 ansatte fordelt på kontorer i København, Aarhus, Herning, Viborg og Esbjerg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne