Nyheder

IT-advokat og DAHL-partner Claus F. Sørensen fejrer 25-års jubilæum

1. februar kunne advokat og partner Claus F. Sørensen fejre sit 25-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma. Jubilaren kom til DAHL i 1995 og har i årenes løb beskæftiget sig indgående med juridisk rådgivning til teknologivirksomheder og rådgivet nogle af Danmarks største IT-virksomheder. I en tid, hvor teknologisk udvikling stiller erhvervslivet over for komplekse udfordringer, spiller Claus’ juridiske rådgivning en nøglerolle for virksomheder, der vil styrke deres forretning og sikre en hensigtsmæssig levering og brug af IT-ydelser. Med 25-års erfaring inden for IT-området har Claus ikke blot den fornødne juridiske indsigt; han forstår også de tekniske og forretningsmæssige udfordringer, teknologidrevne virksomheder står overfor.

Siden sin start hos DAHL i 1995 har Claus F. Sørensen opbygget solid erfaring som IT-advokat. Han har dybdegående kendskab til branchen og de tekniske forhold, og derfor er han også tit et oplagt førstevalg i forbindelse med M&A-transaktioner. Claus er ’trusted advisor’ for nogle af Danmarks største IT-virksomheder.

Claus rådgiver også leverandører og kunder om kontraktstyring og administration, og hvordan virksomheders IP-rettigheder etableres og sikres. Derudover fører han en del sager om plagiering og misbrug af varemærker, designs og ophavsrettigheder.

Claus er desuden uddannet mediator og voldgiftsdommer og bistår ofte erhvervskunder med at håndtere konflikter. Han foretrækker dog at forebygge gennem veldisponerede, forståelige og anvendelige kontrakter.

Om sit jubilæum og arbejde hos DAHL fremhæver Claus:

”Med den lynhurtige teknologiske udvikling bliver virksomheders og myndigheders IT-udfordringer mere komplekse og specialiserede. Det betyder samtidig, at teknologiens betydning for driften og opfyldelse af regler og kodeks indenfor compliance konstant vokser. Det har derfor i 25 år været mit mål at sikre kundens juridiske position og finde løsninger, der bringer kunden videre og styrker forretningen”.

Privat bor Claus i Herning med sin hustru og 3 børn. I fritiden er han fast inventar på lægterne, når BlueFox og FC Midtjylland duellerer i henholdsvis Metalligaen og 3F Superligaen, og en ihærdig cykelrytter, der gerne opsøger nogle af Europas mest frygtindgydende bjergetaper med venner, klienter og netværk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne