Nyheder

DAHL - nu også i Aarhus!

DAHL Advokatfirma har åbnet kontor med 15 personer på Åboulevarden. Pr. 1. januar er dørene slået op til et helt nyt kontor på Åboulevarden i landets næststørste by.

I første omgang er DAHL trådt ind i Aarhus med 15 personer - men ambitionerne rækker til meget mere.

- Vi starter ud med et kontor med 15 medarbejdere, men vi forventer at vokse til mindst dobbelt størrelse og gerne endnu større. Vi er glade for, at de 15 nyansatte har lyst til at være en del af vores organisation, for de har alle en solid erfaring fra advokatbranchen. Ud af de 15 personer er de kendte top-advokater Erik Hørlyck, Hans Erik Steffensen og Anette Kusk, som er specialister i entrepriseret, planret og miljøret. Kontoret vil få stor hjælp af vores eksisterende organisation til at komme i gang, så de kan koncentrere sig om det, de gode til - nemlig klienterne, siger Henrik Ottosen, bestyrelsesformand i DAHL.


Hans Erik Steffensen, Anette Kusk og Erik Hørlyck.

Udvidelsen falder ifølge bestyrelsesformanden fint i tråd med firmaets tre kerneværdier: Faglighed, personlighed og tilgængelighed.

- Med udvidelsen af DAHL og med ansættelsen af de 15 nye medarbejdere i Aarhus får vi igen styrket vores faglighed, som især er vigtigt i vores branche og i en omverden, der stadig bliver mere og mere kompleks. Det vil også blive nemmere at mødes med de lokale virksomheder, for enten kommer vi til dem, og ellers er de altid velkommen på Åboulevarden.

Kontoret i Aarhus styrker kompetencerne i hele organisationen og kommer dermed også eksisterende kunder i resten af landet til gode.

Med Aarhus-åbningen har DAHL Advokatfirma rundet 200 medarbejdere - heraf 100 jurister - fordelt på kontorer i  Aarhus, København, Herning, Esbjerg, Randers og Viborg.

Henrik Ottosen, bestyrelsesformand i DAHL Advokatfirma
Mobil 26 73 15 88
E-mail: hot@dahllaw.dk

HENT pressemeddelelse

HENT billede af Hans Erik Steffensen

HENT billede af Anette Kusk

HENT billede af Erik Hørlyck

HENT billede af Henrik Ottosen

Tilmeld dig nyt fra DAHL

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information