Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområde
Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning

Hvad er en rekonstruktion – helt kort?

Formålet med rekonstruktion i traditionel forstand er at bringe en virksomhed, der har økonomiske udfordringer, men som er levedygtig, på fode igen.

Dato
Forretningsområder
Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning

Min kunde er i rekonstruktion!

Det kan få store konsekvenser for dig som aftalepart, hvis din kunde træder i rekonstruktion. Man bør derfor reagere hurtigt, hvis ens kunde træder i rekonstruktion.

Dato
Forretningsområder
Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning

Rekonstruktion og en hurtig virksomhedsoverdragelse

I 2020 blev der indført regler, der giver mulighed for at lave en hurtig virksomhedsoverdragelse i en indenretlig rekonstruktion. Modellen kaldes en ”fast track virksomhedsoverdragelse”.

Dato
Forretningsområder
Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse

Konkurslovens ”elevatormodel” giver enestående mulighed for likviditetsfremskaffelse

Rekonstruktion af en virksomhed har til formål at genoprette virksomhedens økonomi og redde levedygtige virksomheder, hvorved virksomheden kan undgå konkurs.

Dato
Forretningsområder
Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning Konkursbehandling Professionelt ansvar Bestyrelsesforhold Ejer- og selskabsrådgivning Risikostyring

DILEMMA: En kaution ved man, hvad er

Vi ser nærmere på de mange ”støtteerklæringer”, som moderselskaber, aktionærer og ledelser skriver under på i regnskabssæsonen. Hvad betyder de? Og hvilke skal man ikke skrive under på?

Dato
Forretningsområder
Konkursbehandling Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse

Overholder din virksomhed det nye krav om udarbejdelse af bogføringsbeskrivelse?

Den 1. juli 2022 trådte den nye bogføringslov i kraft. Dette indebar en række ændringer, som de fleste virksomheder bør være opmærksomme på. Men hvad indebærer ændringerne egentligt?

Dato
Forretningsområder
Bestyrelsesforhold Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning Corporate

DILEMMA: Husk at betale alle

Når et selskab lukkes ned, skal der ske ligelig betaling til alle kreditorer – også dem man ikke bryder sig om. Sælger man til samme ejerkreds, skal man særligt være opmærksom.

Dato
Forretningsområder
Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse Konkursbehandling Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning Tvangsauktion

Nye regler om udbetaling af andelskapital i konkurs

Den 17. juli 2022 trådte en ny ændring af Konkursloven i kraft. Ændringen medfører vidtgående konsekvenser for landets andelsselskaber – særligt inden for landbrugssektoren.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her