Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområde
Juridisk HR

COVID-19: Vær opmærksom på reglerne for kollektive afskedigelser

COVID-19 har skabt store driftsforstyrrelser i samfundet, og derfor kan kollektive afskedigelser blive nødvendige for en del virksomheder. Som virksomhed er det helt afgørende at kende reglerne for kollektive afskedigelser – dem kan du læse om her.

Dato
Forretningsområde
Juridisk HR Arbejdsret

COVID-19: Lønkompensationsordningen skal nu gradvist udfases

Den 5. juni indgik regeringen og arbejdsmarkedets parter en aftale om, at lønkompensationsordningen forlænges til og med den 29. august 2020. Her kan du blive klogere på ordningen, og hvad forlængelsen – og udfasningen – af ordningen betyder for afholdelse af ferie og arbejdsfordeling.

Dato
Forretningsområde
HR-jura og tvister Arbejdsret Juridisk HR

COVID-19: Styrkelse af lønkompensationsordningen

Regeringen og arbejdsmarkedets parter hæver lønkompensationsniveauet for både funktionærer og ikke-funktionærer til 30.000 kr.

Dato
Forretningsområde
Arbejdsret HR-jura og tvister Juridisk HR

COVID-19: Webinar om de ansættelsesretlige tiltag og handlemuligheder

Er driften ramt af COVID-19? Se optagelserne fra et webinar om de ansættelsesretlige tiltag og handlemuligheder i forbindelse med corona-krisen og få indblik i, hvilke muligheder du har som arbejdsgiver.

Dato
Forretningsområde
Juridisk HR Arbejdsret Skat, moms og afgifter

COVID-19: Justering af trepartsaftalen om lønkompensation

Aftalen mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter om en lønkompensation på 90 % under coronavirus-krisen forventes udvidet efter kritik. Læs mere her.

Dato
Forretningsområde
Juridisk HR

COVID-19: Ny trepartsaftale giver mulighed for lønkompensation

COVID-19 sætter sine spor på det private arbejdsmarked, og det har allerede resulteret i faldende omsætning og opsigelser i en række virksomheder. Regeringen og arbejdsmarkedets parter har nu indgået en trepartsaftale, som skal fastholde ansatte i job.

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her