Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Ikke-erhvervsdrivende fonde International Skat Skatterådgivning DAC 6

EU’s direktivforslag om forebyggelse og misbrug af skuffeselskaber

EU-medlemsstaterne får stadig sværere ved at beskytte deres nationale skattegrundlag mod misbrug.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

DAC6: Skal en grænseoverskridende omstrukturering indberettes?

DAC6 fastsætter reglerne for en indberetningspligt til myndigheder i EU-medlemsstater. Indberetningen skal i Danmark ske til Skatteforvaltningen og gælder for mellemmænd og relevante skatteydere, der er involverede i grænseoverskridende ordninger. Læs med her, når vi stiller skarpt på, hvorvidt en grænseoverskridende omstrukturering skal indberettes efter DAC6.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

DAC6: Skal en investering i værdipapirer i udlandet indberettes?

DAC6 fastsætter reglerne for en indberetningspligt til myndigheder i EU-medlemsstater. Indberetningen skal i Danmark ske til Skatteforvaltningen og gælder for mellemmænd og relevante skatteydere, der er involverede i grænseoverskridende ordninger. I denne artikel stiller vi skarpt på, hvorvidt en investering i værdipapir i udlandet skal indberettes efter DAC6.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

DAC6: Skal køb af en fast ejendom i udlandet indberettes?

DAC6 fastsætter reglerne for en indberetningspligt til myndigheder i EU-medlemsstater. Indberetningen skal i Danmark ske til Skatteforvaltningen og gælder for mellemmænd og relevante skatteydere, der er involverede i grænseoverskridende ordninger. Vi gør dig klogere på, hvorvidt køb af fast ejendom i udlandet skal indberettes efter DAC6.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

DAC6: Hvor og hvordan får jeg hjælp til en indberetning?

DAC6 fastsætter reglerne for en ny indberetningspligt til myndigheder i EU-medlemsstater. Indberetningen skal i Danmark ske til Skatteforvaltningen og gælder for mellemmænd og relevante skatteydere, der er involverede i grænseoverskridende ordninger. Vi stiller skarpt på, hvor og hvordan en virksomhed eller rådgiver får hjælp til en indberetning efter DAC6.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

DAC6: Skal en grænseoverskridende samhandel i en koncern indberettes?

DAC6 fastsætter reglerne for en ny indberetningspligt til myndigheder i EU-medlemsstater. Indberetningen skal i Danmark ske til Skatteforvaltningen og gælder for mellemmænd og relevante skatteydere, der er involverede i grænseoverskridende ordninger. Læs med her og bliv klogere på, om en grænseoverskridende samhandel i en koncern skal indberettes efter DAC6.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

Nu sker det – men kender du dine DAC6–forpligtelser?

Med 2021 følger nye indberetningsforpligtigelser for mellemmænd, revisorer og banker som følge af DAC6-direktivet. Overholder du som rådgiver ikke de gældende forpligtelser, venter der økonomiske sanktioner. Få styr på, hvordan I overholder indberetningerne.

Dato
Forretningsområde
DAC 6

DAC6: Er I klar til at indberette grænseoverskridende ordninger?

De første frister for indberetninger under DAC6 er lige om hjørnet. EU-direktivet DAC6 fastsætter reglerne for nye indberetningspligter for grænseoverskridende ordninger og gælder for virksomheder, skatteydere, advokater, revisorer, bankrådgivere og øvrige eksterne rådgivere. Rådgiver du om forhold, der krydser grænser? Så læs med her og find ud af, hvornår du skal handle.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her