Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Ejendomsvurderinger Deklarationsproceduren

Hvad gør jeg, når jeg modtager brev om deklarationsproceduren?

Når du modtager brev om deklarationsproceduren for din ejendom, er det vigtigt, at du er opmærksom på indholdet af brevet og oplysningerne om din ejendom. Ellers kan du risikere at betale en for høj skat for din ejendom. Få indsigt i, hvad du bør gøre.

Dato
Forretningsområder
Ejendomsvurderinger Deklarationsproceduren

Ejendomsvurderinger: Fejl i oplysninger kan koste dig dyrt

Skal din ejendom vurderes? Så er det vigtigt, at du gennemgår Vurderingsstyrelsens oplysninger om din bolig. Læs med her, når vi giver et indblik i konsekvenserne ved fejl i oplysningerne om din ejendom.

Dato
Forretningsområder
Analyse af ny ejendomsvurdering Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu kommer de nye vurderinger!

For første gang i 10 år er der nu udsigt til nye vurderinger af landets boligejendommen.

Dato
Forretningsområder
Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Fritagelse for stigning i grundskyld Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu sker det – ejendomsvurderinger kan påklages!

Klagefristen er kort, så det er en fordel allerede nu at få afdækket, om det er relevant at klage over de videreførte vurderinger. Det kræver en stor indsigt og en juridisk gennemgang af ejendommens forhold. Bliv klogere her.

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Deklarationsproceduren Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderingerne er udskudt – og hvad så?

Udsendelsen af de nye ejendomsvurderinger er udskudt et år, til sommeren 2021. Det betyder imidlertid ikke, at du kan glemme alt om ejendomsvurderinger det næste år. Flere nye regler betyder, at du allerede nu skal være opmærksom. Få indblik i disse!

Dato
Forretningsområder
Deklarationsproceduren Ejendomsvurderinger

Nye ejendomsvurderinger: Tag deklarationsproceduren alvorligt

Det har længe været kendt, at er er nye ejendomsvurderinger på vej. I løbet af den såkaldte deklarationsprocedure har ejendomsejeren 4 uger til at gennemgå (og evt. korrigere) de data, som Vurderingsstyrelsen besidder – og man gør klogt i at tage denne procedure alvorligt, for fristen er absolut.

Dato
Forretningsområder
Deklarationsproceduren Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderinger: Har jeg brug for rådgivning om deklarationsproceduren?

Deklarationsproceduren er en nyhed under den nye ejendomsvurderingslov. Særligt for ejendomsejere med større ejendomsporteføljer, såvel erhvervs- som udlejningsejendomme samt land- og skovbrug skal være opmærksomme på den omfattende proces, som kræver stort kendskab til behandling af data om fast ejendom.

Dato
Forretningsområder
Deklarationsproceduren Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderinger: Hvad er deklarationsproceduren?

Deklarationsproceduren er en nyskabelse under den nye ejendomsvurderingslov. Proceduren skal sikre, at SKAT på baggrund af dialog med ejendomsejeren får oplyst de faktiske rammer for ejendommen.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her