Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Ejendomsvurderinger

5 gode råd når du overvejer at klage over Vurderingsstyrelsens ejendomsvurdering

Overvejer du at klage over din nyeste ejendomsvurdering fra Vurderingsstyrelsen? I så fald er der en række forhold, du bør tage højde for. Vi har samlet 5 gode råd til en eventuel klagesag, som du kan læse her.

Dato
Forretningsområder
Analyse af ny ejendomsvurdering Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu kommer de nye vurderinger!

For første gang i 10 år er der nu udsigt til nye vurderinger af landets boligejendommen.

Dato
Forretningsområder
Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Fritagelse for stigning i grundskyld Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu sker det – ejendomsvurderinger kan påklages!

Klagefristen er kort, så det er en fordel allerede nu at få afdækket, om det er relevant at klage over de videreførte vurderinger. Det kræver en stor indsigt og en juridisk gennemgang af ejendommens forhold. Bliv klogere her.

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Ejendomsvurderinger

Guide: Sådan gør du, når du modtager tilbud om tilbagebetaling

I forbindelse med de nye ejendomsvurderinger vil SKAT beregne, om du har betalt for meget i ejendomsværdiskat og grundskyld fra 2011/12 til 2020. Er det tilfældet, modtager du et tilbud om tilbagebetaling – men det er ikke en selvfølge, at SKATs beregninger er korrekte. Læs mere her.

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Ejendomsvurderinger

Derfor skal du reagere på SKATs nye vurdering af din ejendom

Hvorfor bør jeg reagere på SKATs tilbud om tilbagebetaling i forbindelse med de nye ejendomsvurderinger? Det er der flere gode grunde til. Bliv klogere på de vigtigste i dette indlæg om de nye ejendomsvurderinger.

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurdering: 10 ting du skal vide for at få penge tilbage

Hvad bør du tage højde for, når du skal vurdere, om SKATs tilbud om tilbagebetaling er korrekt? I denne tredje artikel i vores serie om de nye ejendomsvurderinger har vi samlet en tjekliste med 10 spørgsmål, du bør tage stilling til, inden du indleder en eventuel klagesag.

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Deklarationsproceduren Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderingerne er udskudt – og hvad så?

Udsendelsen af de nye ejendomsvurderinger er udskudt et år, til sommeren 2021. Det betyder imidlertid ikke, at du kan glemme alt om ejendomsvurderinger det næste år. Flere nye regler betyder, at du allerede nu skal være opmærksom. Få indblik i disse!

Dato
Forretningsområder
Tilbagebetalingsordningen Ejendomsvurderinger

Ejendomsvurderinger: Har jeg brug for rådgivning om tilbagebetalingsordningen?

Tilbagebetalingsordningen er en kompleks beregning. Det er langt fra alle, der får tilbudt tilbagebetaling. De, der ikke får buddet, har mulighed for selv at foretage en vurdering og klage over beregningsgrundlaget, men det er kompleks proces, som kræver stor indsigt.

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her