Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområde
Ejendomsbeskatning

Beboelseskravet i parcelhusreglen

Ifølge parcelhusreglen er avance ved salg af privat bolig i betydeligt omfang undtaget beskatning. Skattefriheden er dog betinget af beboelseskravet.

Dato
Forretningsområder
Skat, moms og afgifter Ejendomsbeskatning Erhvervs- og boligudlejning

Podcast: Styr på momsen: Udlejning og ”ekstraydelser”

Udlejer du fast ejendom, tilbyder du måske dine lejere ”ekstraydelser” – f.eks. adgang til vaskekælder. Typisk vil denne ydelse behandles individuelt momsmæssigt.

Dato
Forretningsområder
Analyse af ny ejendomsvurdering Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu kommer de nye vurderinger!

For første gang i 10 år er der nu udsigt til nye vurderinger af landets boligejendommen.

Dato
Forretningsområder
Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Fritagelse for stigning i grundskyld Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu sker det – ejendomsvurderinger kan påklages!

Klagefristen er kort, så det er en fordel allerede nu at få afdækket, om det er relevant at klage over de videreførte vurderinger. Det kræver en stor indsigt og en juridisk gennemgang af ejendommens forhold. Bliv klogere her.

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her