Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato

DAHL etablerer Advisory Board med stærk erhvervsprofil

Med ambitiøse vækstplaner og en stræben efter ”next practice” har DAHLs bestyrelse taget initiativ til at involvere en ekstern erhvervsprofil som strategiske sparringpartner. Erhvervsmanden Leif Vestergaard, der har stor leder- og bestyrelseserfaring fra blandt andet IT-branchen, skal fremover bidrage med kommerciel erfaring, viden og inspiration til DAHLs ledelse.

Dato

DAHL satser endnu mere på complianceområdet med talent fra egne rækker

Advokat Frans Skovholm, der det seneste år har været associeret partner i DAHL, skifter nu titel til juniorpartner og tager dermed hul på et skræddersyet forløb med henblik på at indtræde i advokatpartnerselskabets ejerkreds. Frans Skovholm er højt specialiseret inden for compliance, risk management og GDPR, hvor han med afsæt i det midtjyske fortsat skal bidrag til at udvikle DAHLs rådgivning og markedsposition.

Dato

Når rådgivningen får et erhvervsjuridisk tvist

I advokatbranchen er der en stigende tendens til at åbne for talenter med cand.merc.jur.-baggrund. Dette er ikke nyt i DAHL, men nu formaliserer vi arbejdet med talentudviklingen af vores erhvervsjurister.

Dato
Forretningsområde
IT og teknologi

DAHL opruster endnu engang i København

Den 1. marts bød vi hos DAHL endnu engang flere stærke talenter velkommen. Størstedelen bliver en del af vores stærke afdeling for IT, IPR og persondata, som endnu engang opruster i forbindelse med, at vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på kompetent juridisk bistand inden for GDPR, Compliance og IT-ret.

Dato
Forretningsområder
Commercial Corporate

DAHLs afdeling for erhvervsret udvider igen

I vores Corporate & Commercial-afdeling byder vi velkommen til 2. års advokat med solid erfaring inden for det erhvervsretlige område. Den nye advokat ser frem til dyrke sin specialisering i endnu højere grad.

Dato
Forretningsområde
IT og teknologi

Nyt samarbejde med IT-Branchen: Få et bestyrelsesmedlem til låns

Hos DAHL har vi indgået et samarbejde med IT-Branchen, der gør, at du som klient hos DAHL nu kan få et bestyrelsesmedlem med stærke it-kompetencer til låns. En ekspert, der kan hjælpe med at undersøge og prioritere din virksomheds digitale muligheder.

Dato

Partner i DAHL beskikket som forsvarer i kommende rigsretssag

Rigsretten har beskikket Nicolai Mallet, advokat og partner i DAHL, som forsvarer i den kommende rigsretssag mod Inger Støjberg. Sagen er ikke fremmed for advokaten, som også var bisidder for Inger Støjberg i Instrukskommissionen.

Dato
Forretningsområde
Private Client

Hvad betyder afdødes frivillige skatteindbetalinger for et dødsbos skattepligt?

En skatteyder har mulighed for at foretage en frivillig indbetaling af skat. Hvis skatteyderen dør kort efter indbetalingen, har det dog rejst spørgsmål relateret til, hvordan indbetalinger som disse skal behandles og medregnes ved afgørelsen af dødsboets skattepligt. Højesteret har for nyligt taget stilling til netop denne problematik.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her