Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Compliance & Risk Persondata og datasikkerhed

DAHL udnævner ny partner med fokus på compliance

Frans Skovholm indtræder den 1. juli 2022 i ejerkredsen hos DAHL, hvor han fortsat skal stå i spidsen for forretningsområdet compliance – et komplekst område, der er i stor vækst.

Dato

Et nyt ansigt i spidsen for DAHL

Efter fire succesfulde år som managing partner har Henning von Lillienskjold valgt at give depechen videre til M&A-partner Albert Kusk.

Dato

Erfarne specialistadvokater bliver en del af DAHLs vækstrejse

To specialistadvokater med mange års erfaring i advokatbranchen styrker DAHLs position i hovedstadsområdet. Med stærke kompetencer inden for henholdsvis skatte- og selskabsretten og IT- og IP-ret skal de to nye profiler, Arly Carlquist og Simon Clark, tage del i DAHLs vækstrejse.

Dato

Erfaren partnerprofil styrker DAHL inden for særligt fast ejendom og byudvikling

DAHL byder velkommen til en stærk profil med mange års erfaring som rådgiver for kommuner og større virksomheder inden for by- og ejendomsudvikling, M&A real estate og offentlig-private partnerskaber.

Dato

DAHL etablerer Advisory Board med stærk erhvervsprofil

Med ambitiøse vækstplaner og en stræben efter ”next practice” har DAHLs bestyrelse taget initiativ til at involvere en ekstern erhvervsprofil som strategiske sparringpartner. Erhvervsmanden Leif Vestergaard, der har stor leder- og bestyrelseserfaring fra blandt andet IT-branchen, skal fremover bidrage med kommerciel erfaring, viden og inspiration til DAHLs ledelse.

Dato

DAHL satser endnu mere på complianceområdet med talent fra egne rækker

Advokat Frans Skovholm, der det seneste år har været associeret partner i DAHL, skifter nu titel til juniorpartner og tager dermed hul på et skræddersyet forløb med henblik på at indtræde i advokatpartnerselskabets ejerkreds. Frans Skovholm er højt specialiseret inden for compliance, risk management og GDPR, hvor han med afsæt i det midtjyske fortsat skal bidrag til at udvikle DAHLs rådgivning og markedsposition.

Dato

Når rådgivningen får et erhvervsjuridisk tvist

I advokatbranchen er der en stigende tendens til at åbne for talenter med cand.merc.jur.-baggrund. Dette er ikke nyt i DAHL, men nu formaliserer vi arbejdet med talentudviklingen af vores erhvervsjurister.

Dato
Forretningsområde
IT og teknologi

Nyt samarbejde med IT-Branchen: Få et bestyrelsesmedlem til låns

Hos DAHL har vi indgået et samarbejde med IT-Branchen, der gør, at du som klient hos DAHL nu kan få et bestyrelsesmedlem med stærke it-kompetencer til låns. En ekspert, der kan hjælpe med at undersøge og prioritere din virksomheds digitale muligheder.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her