Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområde
IT og teknologi

Nyt samarbejde med IT-Branchen: Få et bestyrelsesmedlem til låns

Hos DAHL har vi indgået et samarbejde med IT-Branchen, der gør, at du som klient hos DAHL nu kan få et bestyrelsesmedlem med stærke it-kompetencer til låns. En ekspert, der kan hjælpe med at undersøge og prioritere din virksomheds digitale muligheder.

Dato

Partner i DAHL beskikket som forsvarer i kommende rigsretssag

Rigsretten har beskikket Nicolai Mallet, advokat og partner i DAHL, som forsvarer i den kommende rigsretssag mod Inger Støjberg. Sagen er ikke fremmed for advokaten, som også var bisidder for Inger Støjberg i Instrukskommissionen.

Dato
Forretningsområde
Private Client

Hvad betyder afdødes frivillige skatteindbetalinger for et dødsbos skattepligt?

En skatteyder har mulighed for at foretage en frivillig indbetaling af skat. Hvis skatteyderen dør kort efter indbetalingen, har det dog rejst spørgsmål relateret til, hvordan indbetalinger som disse skal behandles og medregnes ved afgørelsen af dødsboets skattepligt. Højesteret har for nyligt taget stilling til netop denne problematik.

Dato

Advokat og partner ser tilbage på 25 år i DAHL

Den 15. januar 2021 kan advokat og partner Kim Ricken Jørgensen fejre sit 25-års jubilæum i DAHL Advokatpartnerselskab. I årenes løb har jubilaren beskæftiget sig indgående med værdiskabende juridisk rådgivning til både større og mindre virksomheder, ligesom han har spillet en stor rolle i advokatfirmaets udvikling.

Dato

DAHL henter tre erfarne partnerprofiler

Med en vellykket partnerrekruttering og en ny aftale om flere kvadratmeter i København gennemfører DAHL et planlagt gearskifte i hovedstadsregionen. Tre stærke partnere med mange års erfaring inden for dels IT, Tele & Tech og dels Corporate & Commercial bliver en del af DAHL Advokatpartnerselskab pr. 1. februar 2021.

Dato

DAHL udnævner yngre partnere fra egne rækker

Ved årsskiftet indtræder fire yngre advokater i partnerkredsen hos DAHL. Med tre nye indehavere og en ny associeret partner, der alle kommer fra egne rækker, tager DAHL hul på et år med vækstambitionerne i behold.

Dato

DAHL styrker sin position i det aarhusianske

Tidligere i år flyttede DAHL til nye og større omgivelser på Aarhus Ø. Siden da er der løbende kommet flere specialister til. Nu styrker advokatfirmaet for alvor sin position efter, at Aarhus Kommune har peget på DAHL som fast leverandør af advokatydelser over de næste fire år.

Dato

DAHL retter fokus mod den offentlige sektor

Med en rammeaftale om levering af advokatydelser til Aarhus Kommune melder DAHL sig for alvor på banen som juridisk sparringspartner for den offentlige sektor. Firmaet har senest oprustet på det udbudsretlige område, særligt inden for det IT-retlige område, til gavn for både tilbuds- og ordregivere.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her