Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

DAHL Advokatfirma ansætter ny juniorpartner med stærk kommerciel profil

Advokat Peter Neve er tiltrådt som juniorpartner i DAHL Advokatfirma med virkning fra den 16. september 2019. Læs mere her.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

DAHL advokat og partner Bent Ramskov kan fejre 25-års jubilæum hos DAHL i år

Advokat og partner Bent Ramskov kan den 1. august fejre sit 25-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma. Jubilaren har været en del af DAHL siden 1994, hvor han igennem årene har specialiseret sig inden for det skatteretlige område.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

Advokat og partner hos DAHL fejrer 30-års jubilæum den 1. august

Den 1. august kan advokat og partner Jens H. Bangsgaard fejre sit 30-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma. Jubilaren kom til DAHL i 1989 og har siden skabt sig en lang og spændende karriere.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

DAHL advokat og partner fylder 50 år

DAHL advokat og partner Kim Ricken Jørgensen fyldte den 19. juni 50 år. Kim har i mange år været en stor del af DAHL, og har siden 1996 været med på DAHLs vækstrejse.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

Procesadvokat hos DAHL fylder 50

Advokat og partner Peter Henrik Würtz kan lørdag den 4. maj fejre sin 50-års fødselsdag. Weekendens fødselar har været en del af DAHL siden 1997, hvor han igennem årene primært har specialiseret sig inden for forsikring- og erstatningsretten.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

Erhvervsorienteret advokat styrker DAHL i Aarhus

Den 1. maj tager advokat Jørgen Holm hul på første arbejdsdag hos DAHL på vores kontor i Aarhus. Med sig har han flere års erfaring inden for M&A-rådgivning og corporate law med alt, hvad dertil kommer.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

IT-rettens advokat fra DAHL fylder 50 år

Advokat og partner Claus F. Sørensen fylder i dag den 28. april 50 år. Fødselaren har været en del af DAHL siden 1994, hvor han igennem årene har specialiseret sig inden for det IT-retlige felt og op-bygget en uvurderlig erfaring, som han flittigt deler ud af blandt branchens aktører.

Dato
Forretningsområde
DAHL Nyt

Stærk IT-advokat med stor forretningsforståelse vender retur til DAHL

Den 1. april er Gitte Nyborg tiltrådt som advokat hos DAHL Advokatfirma.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her