Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Corporate International handel

Flexible Gesellschaft: Introduktion af ny selskabsform i Østrig

Fra i år har det været muligt i Østrig at stifte den nye selskabsform ”Flexible Gesellschaft”, der skal give større fleksibilitet og imødekomme behovene hos startups og iværksættere.

Dato
Forretningsområder
IT og teknologi Virksomhedsoverdragelser/M&A Corporate Commercial Persondata og datasikkerhed Retssager Medier og entertainment Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse IP-strategi Entreprise Byggeri, ejendomme og infrastruktur

The Legal 500: DAHL er igen i år rangeret blandt Danmarks bedste advokathuse

DAHL er igen i år på listen over Danmarks bedste advokatfirmaer. Det viser årets udgave af den europæiske guide fra Legal 500, som netop er udkommet.

Dato
Forretningsområder
International handel Corporate

Væsentlige ændringer i reglerne for den tyske selskabsform GbR

Tyskland ændrer reglerne for GbR – en selskabsform, der bedst kan sammenlignes med det danske interessentskab (I/S). Som noget nyt kan et GbR nu registreres i et selskabsregister.

Dato
Forretningsområder
International handel Corporate

Umwandlungsrecht: nye regler om grænseoverskridende omdannelser i Tyskland og Danmark

I foråret 2023 trådte nye omdannelseslove i kraft i Tyskland og Danmark, som er baseret på EU’s mobilitetsdirektiv. Hvad regulerer det i forhold til grænseoverskridende omdannelser?

Dato
Forretningsområder
Corporate International handel

Bedre sent end aldrig: Whistleblowerordning i Tyskland

I sommeren 2023 blev den tyske whistleblowerlov vedtaget. Tyskland var dermed 1½ år forsinket i henhold til implementeringsfristen af EU-direktivet.

Dato
Forretningsområder
IT og teknologi Virksomhedsoverdragelser/M&A Corporate Commercial Persondata og datasikkerhed Retssager Medier og entertainment IP-strategi Entreprise Byggeri, ejendomme og infrastruktur

The Legal 500: DAHL er igen i år rangeret i den europæiske guide

Årets udgave af den europæiske guide The Legal 500 er netop udkommet. Igen i år er DAHL med på listen over Danmarks bedste advokatfirmaer.

Dato
Forretningsområder
Corporate International handel

Nye ansættelsesbevisregler i Tyskland og Danmark: Er der forskelle i implementeringen?

Hvad regulerer det seneste EU-direktiv, og hvorledes har man valgt at implementere de nye regler i Danmark og Tyskland? Det ser vi på i vores seneste artikel fra DAHLs German Desk.

Dato
Forretningsområder
Persondata og datasikkerhed IT og teknologi Corporate Compliance & Risk

DILEMMA: Er du og din virksomhed sikret mod cyberkriminalitet i sommerferien?

Sommerferien venter lige om hjørnet, og der er en masse hængepartier, der skal ordnes inden en pause fra hverdagen. Men er din virksomhed beskyttet mod cyberkriminalitet i sommerferien?

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her