Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Klage over videreførte vurderinger: Har du betalt for meget i tinglysningsafgift?

Hvis du i perioden fra 2014 og frem til nu har købt eller solgt en erhvervsejendom - hvor købs- eller salgsprisen var mindre end den offentlige vurdering af bygningerne – kan du få penge tilbage. Bliv klogere her.

Dato
Forretningsområder
Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu kommer de nye vurderinger!

For første gang i 10 år er der nu udsigt til nye vurderinger af landets boligejendommen.

Dato
Forretningsområder
Skat, moms og afgifter Byggeri, ejendomme og infrastruktur Ejendomsbeskatning Fritagelse for stigning i grundskyld Deklarationsproceduren Tilbagebetalingsordningen Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu sker det – ejendomsvurderinger kan påklages!

Klagefristen er kort, så det er en fordel allerede nu at få afdækket, om det er relevant at klage over de videreførte vurderinger. Det kræver en stor indsigt og en juridisk gennemgang af ejendommens forhold. Bliv klogere her.

Dato
Forretningsområder
Klage over vurderinger Ejendomsvurderinger

Nu sker det: Du kan klage over de videreførte ejendomsvurderinger

Systemet med ejendomsvurderinger har været på hold siden vurderingerne tilbage i 2011 og 2012. Vurderingerne for disse år er blot blevet videreført frem til nu. Men nu bliver det endelig muligt at klage over disse videreførte vurderinger, i hvert fald for ejere af erhvervsejendomme.

Dato
Forretningsområde
Ejendomsvurderinger

Fritagelse for stigninger i grundskyld for vindmølle- og solcelleanlæg

Ejendomme der kan anvendes til opførelse af vindmølle- og solcelleanlæg, får nu mulighed for at blive fritaget for stigninger i grundskylden. Læs med her når vi gennemgår den nye fritagelsesordning.

Dato
Forretningsområder
Ejendomsvurderinger Klage over vurderinger

Hvad skal man klage over, når man påklager de videreførte vurderinger?

Hvis en videreført ejendomsvurdering er højere end ejendommens reelle værdi, bør man klage over den. Men hvad skal man klage over? Læs mere her.

Dato
Forretningsområder
Ejendomsvurderinger Klage over vurderinger

Hvorfor skal man klage over de videreførte vurderinger nu?

Hvis man vurderer, at videreførte ejendomsvurderinger er for høje i forhold til ejendommens reelle værdi, har man to klagemuligheder. Læs mere om dem her.

Dato
Forretningsområder
Ejendomsvurderinger Klage over vurderinger

Hvorfor skal jeg klage over en videreført ejendomsvurdering?

Hvis en videreført ejendomsvurdering er højere end ejendommens værdi, bør man klage over den. Men hvordan klager man? Bliv klogere her.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her