Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
IT og teknologi Virksomhedsoverdragelser/M&A Corporate Commercial Persondata og datasikkerhed Retssager Medier og entertainment IP-strategi Entreprise Byggeri, ejendomme og infrastruktur

The Legal 500: DAHL er igen i år rangeret i den europæiske guide

Årets udgave af den europæiske guide The Legal 500 er netop udkommet. Igen i år er DAHL med på listen over Danmarks bedste advokatfirmaer.

Dato
Forretningsområder
Entreprise Byggeri, ejendomme og infrastruktur

Endnu flere udfordringer i vente for byggebranchen

Vi stiller skarpt på byggebranchens udfordringer i de kommende år. I denne artikel sætter vi fokus på det nye bygningsreglement, som træder i kraft den 1. januar 2023.

Dato
Forretningsområder
Entreprise Byggeri, ejendomme og infrastruktur

Byggeri: En branche i udfordringer - fokus på indtjening og overlevelse

Uro med overophedning af markeder, mangel på arbejdskraft, ekstraordinære prisstigninger mv. har givet udfordringer i byggebranchen. Hvordan sikrer du indtjening og overlevelse?

Dato
Forretningsområder
Byggeri, ejendomme og infrastruktur Byggelovgivning Projektudvikling Entreprise Erhvervs- og boligudlejning

Midlertidig støtte til overskridelse af maksimumsbeløb ved opførelse af alment boligbyggeri

Boligministeren er fra 1.juli bemyndiget til at fastsætte regler om godkendelse af støtte til nyt alment boligbyggeri, der overskrider maksimumsbeløbet efter støttebekendtgørelsen.

Dato
Forretningsområder
Byggeri, ejendomme og infrastruktur Entreprise Erhvervs- og boligudlejning Køb og salg af erhvervsejendomme (M&A Real Estate) Projektudvikling Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse Konkursbehandling Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning Tvangsauktion Retssager Voldgiftssager

Q&A: Entreprenørers konkurs

Vi har samlet en Q&A om det, du skal vide som bygherre, entreprenør og samarbejdspartner, hvis en entreprenør går konkurs.

Dato
Forretningsområder
Retssager Entreprise

Min første dag i landsretten

Hvordan er det at være i landsretten for første gang? Vi har spurgt vores advokat Maiken Rousing Vium, der netop har haft sin første sag for Vestre Landsret.

Dato
Forretningsområde
Entreprise

Kristian Skovsgaard: ”Man kan altid blive dygtigere”

Et stort videbegær inden for entrepriseretten har givet Kristian Skovsgaard en unik viden og tårnhøj faglighed, der er udviklet i en kombination af teori og praktisk udfoldelse hos DAHL.

Dato
Forretningsområder
Virksomhedsoverdragelser/M&A Commercial Corporate IT og teknologi IP-strategi Persondata og datasikkerhed Retssager Entreprise

Legal 500: DAHL er igen med i den europæiske guide

Legal 500 er netop udkommet med deres europæiske guide, og DAHL er igen med på listen over Danmarks bedste advokatfirmaer.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her