Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Corporate Commercial

NL 92 og NL 17: Levering af mekanisk og elektronisk udstyr – hvad skal du være opmærksom på?

Har du og din virksomhed styr på, hvordan I er stillet, når en indgået aftale er underlagt et sæt standardbetingelser, herunder NL 92 eller NL 17? Vi giver i denne artikel et overblik.

Dato
Forretningsområder
Corporate Commercial

NLM-standardbetingelserne: Levering og montering af mekanisk og elektronisk udstyr – hvad skal du være opmærksom på?

Har du og din virksomhed styr på, hvordan I er stillet, når en indgået aftale er underlagt et sæt standardbetingelser, herunder NLM 94 eller NLM 19? Vi giver dig her et overblik.

Dato
Forretningsområder
Virksomhedsoverdragelser/M&A Commercial Corporate IT og teknologi IP-strategi Persondata og datasikkerhed Retssager Entreprise

Legal 500: DAHL er igen med i den europæiske guide

Legal 500 er netop udkommet med deres europæiske guide, og DAHL er igen med på listen over Danmarks bedste advokatfirmaer.

Dato
Forretningsområder
Commercial Corporate

Hvad er forskellen på mangels-, produkt- og garantiansvaret?

Har din virksomhed styr på forskellen mellem mangels-, produkt- og garantiansvaret, og hvornår I over for køber eller tredjemand bliver ansvarlig for en mangel eller en indtrådt skade?

Dato
Forretningsområder
Commercial IPR og markedsføring Markedsføringsregulering

Markante ændringer til markedsføringsloven

Markant ændret bødeniveau, øget gennemsigtighed og skærpede regler når det gælder markedsføring rettet mod børn og unge. Den 1. januar 2022 træder en række ændringer af markedsføringsloven i kraft. Få indsigt i, hvad du som erhvervsdrivende skal være særligt opmærksom på.

Dato
Forretningsområder
Corporate Commercial

Hvornår er min virksomhed produktansvarlig?

Hvordan er din virksomhed stillet, hvis et produkt, I har solgt, er årsag til, at der sker en skade på en person eller en anden genstand? Og hvornår bærer I et produktansvar? Vi giver i denne artikel et overblik over, hvad produktansvar indebærer, og i hvilke tilfælde din virksomhed kan blive erstatningsansvarlig som følge af et defekt produkt.

Dato
Forretningsområder
Compliance-programmer Commercial

Hvilke regler gælder for en virksomheds produktansvar?

Hvordan er din virksomhed stillet, hvis et produkt, I har solgt, er årsag til, at der sker en skade på en person eller en anden genstand? Og hvornår bærer I et produktansvar? Vi giver i denne artikel et overblik over, hvad produktansvar og det i retspraksis udviklede produktansvar indebærer samt forskellene mellem de to regelsæt.

Dato
Forretningsområder
Corporate Commercial

Hvad bør jeg vide om CISG?

Den danske købelov kan kun anvendes på indenlandske køb. Men hvordan skal din virksomhed forholde sig, hvis den indgåede købsaftale finder anvendelse på tværs af landegrænser? Vores specialister giver dig et overblik her.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her