Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
Corporate Commercial

Hvilke regler gælder, når du indgår en aftale?

Virksomheder indgår ofte aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og leverandører, men hvilke regler gælder for aftaleindgåelsen, og hvornår er en aftale bindende mellem parterne? DAHL giver dig i denne artikel et overblik over aftaleindgåelsens forløb.

Dato
Forretningsområder
Leverandører og indkøb Kunder og distribution Commercial Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse Konkursbehandling Rekonstruktion og anden insolvensretlig rådgivning

Hvordan er du som leverandør stillet, hvis detailledet oplever økonomiske udfordringer?

For nogle detailvirksomheder er økonomien udfordret, andre er slet ikke bevidste om omfanget. Som leverandør til detailledet er det derfor nu, du skal være opmærksom.

Dato
Forretningsområder
HR-juridisk eftersyn Entreprise IT og teknologi IP-strategi Virksomhedsoverdragelser/M&A Corporate Commercial

DAHL rangeret i Legal 500

Det er med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at DAHL er med på Legal 500's liste over Danmarks bedste advokatfirmaer i deres europæiske guide for 2021.

Dato
Forretningsområder
Commercial Corporate Bank og finansiering Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse

Er virksomheden i krise?

Mange danske virksomheder befinder sig i øjeblikket i en økonomisk krise. Hjælpepakker og udstrakte kreditter holder gang i erhvervslivet, og likviditet er der nok af – eller er der?

Dato
Forretningsområder
Commercial Corporate

DAHLs afdeling for erhvervsret udvider igen

I vores Corporate & Commercial-afdeling byder vi velkommen til 2. års advokat med solid erfaring inden for det erhvervsretlige område. Den nye advokat ser frem til dyrke sin specialisering i endnu højere grad.

Dato
Forretningsområder
IPR og markedsføring Commercial

Har du stadig ret til at parallelimportere efter Brexit?

Storbritannien (UK) træder ud af Den Europæiske Union den 31. december 2020, og meget tyder på, at EU og UK ikke når frem til en aftale inden da. Det får stor betydning, bl.a. for parallelimport fra UK til EU – men hvad bør du som parallelimportør være opmærksom på? Læs mere her.

Dato
Forretningsområder
Commercial Kunder og distribution

Agentens krav på goodwillgodtgørelse ved aftalens ophør

Hvis du har en virksomhed, der benytter sig af handelsagenter, er du formentlig bekendt med handelsagentloven. Men er du også bekendt med reglerne for, hvornår din agent har krav på goodwillgodtgørelse, når aftalen ophører? Det kan du blive klogere på her.

Dato
Forretningsområder
Commercial Kunder og distribution

Sådan håndterer du modregning i forhold til din agent

Hvilke regler gælder, når man som agenturgiver skal håndtere et modregningskrav over for sin agent? Det kan være svært at gennemskue. I denne artikel forsøger vi at afdække de forhold, man bør undersøge - bl.a. fire grundbetingelser, der skal være opfyldt, før der kan ske modregning. Læs mere her.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her