Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Rådgivningsområde
Juridisk HR Arbejdsret Commercial

COVID-19: Ny aftale sikrer økonomisk hjælp til barer, restauranter og caféer

Dele af dansk erhvervsliv har de sidste uger fået indskrænket åbningstiderne på grund af et stigende antal med corona-smitte. Nu er regeringen og en række partier klar med økonomisk kompensation til barer, restauranter og caféer, som lider under de delvise forbud mod at holde åbent.

Dato
Rådgivningsområde
Commercial Bestyrelsesforhold Compliance & Risk

Webinar: Gang i eksporten - igen!

Sådan bruger du strategisk risikostyring som værktøj til at lede den svære balance mellem muligheder og risici i et hårdt presset marked. Deltag i dette indsigtsgivende webinar, hvor 4 specialister med forskellig faglig baggrund giver deres perspektiv på, hvordan vi får gang i eksporten igen.

Dato
Rådgivningsområde
Investeringer og kapital Virksomhedsoverdragelser/M&A Corporate Commercial

Nye regler om screening af udenlandske direkte investeringer

EU har vedtaget ny forordning om screening af udenlandske direkte investeringer (FDI), hvormed det bliver muligt at indføre nationale mekanismer til screening af udenlandske direkte investeringer. Bliv klogere på forordningens betydning for kommende udenlandske direkte investeringer.

Dato
Rådgivningsområde
Commercial Corporate Insolvens, rekonstruktion og inddrivelse

COVID-19: Hjælpepakker udfases – genopretningspakker indfases

Regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier blev den 15. juni 2020 enige om en aftale, der har til formål at udfase flere af de hjælpepakker, som hen over foråret blev vedtaget for at holde hånden under danske virksomheder. Samtidigt introducerede man flere genopretningspakker, herunder såkaldte stimuli- og sommerpakker, som skal bidrage til at sætte gang i den danske økonomi igen. Bliv opdateret på de væsentligste ændringer og tilføjelser her.

Dato
Rådgivningsområde
Bestyrelsesforhold Corporate Commercial IT-kontrakter, -forhandling og -styring

DILEMMA: Er virksomhedens kriseregulering god nok?

Coronakrisen har vist, at mange standardaftaler desværre kommer til kort i krisetider. Læs vores tre konkrete anbefalinger til at opnå bedre og mere praktisk anvendelige aftaler og til at håndtere de konflikter, som uundgåeligt opstår i kølvandet på uforudsete hændelser som COVID-19.

Dato
Rådgivningsområde
Commercial

Hvorfor præcisere handelsvilkår i salgs- og leveringsbetingelser?

Hvorfor er det en god idé, at din virksomhed udarbejder egne salgs- og leveringsbetingelser? Bliv klogere på fordelene ved at skræddersy din virksomheds handelsvilkår her.

Dato
Rådgivningsområde
Commercial Kunder og distribution

COVID-19: Udvidet dækningsområde for Rejsegarantifonden

COVID-19 har haft en stor indvirkning på mange brancher, herunder særligt rejsebranchen. Som konsekvens udvides dækningsområdet for Rejsegarantifonden i ekstraordinære situationer for at sikre kompensation til de rejsende og bidrage til at mindske likviditetsproblemer hos selskaberne i rejsebranchen.

Dato
Rådgivningsområde
Corporate Commercial Leverandører og indkøb Kunder og distribution International handel Kontraktstyring

COVID-19 er ikke (længere) en force majeure begivenhed

COVID-19-situationen forværres løbende. Denne såkaldte sundhedskrise har stor betydning for aftaleretlige forhold, og hvorvidt der er tale om force majeure eller ej. Læs mere her.

Indlæs flere

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev pr. e-mail og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her