Nyheder

DAHL bistår klient i forbindelse med investeringer fra Silicon Valley

Den danske iværksættervirksomhed Spektral kan nu speede udviklingen af deres avanceret teknologi op med en kapitalindsprøjtning fra USA.

Den hurtigt voksende danske iværksættervirksomhed Spektral har i de sidste halvandet år videreudviklet deres software til en avanceret teknologi, der kan fritlægge billeder på videoklip i realtid. Og siden begyndelsen af 2017 har de målrettet arbejdet på at tilpasse teknologien til smartphones.

Det har flere investorer fra Silicon Valley fået øjnene op for, og Spektral har nu formået at rejse et tocifret millionbeløb fra forskellige investorer fra Silicon Valley. Investeringen skal bruges til den fortsatte udvikling af teknologien og virksomheden.

- At trække investeringer hjem fra Silicon Valley til en dansk baseret virksomhed er i sig selv en stor præstation. Normalt vil investorerne forlange, at en virksomhed som Spektral skal rykke teltpælene op og flytte til Silicon Valley. Men investorerne har fundet Spektral og teknologien så interessant, at virksomheden kan fortsætte dens virke fra København, fortæller advokat og partner Frederik Bruhn.

Frederik Bruhn  har bistået Spektral i forhandlingerne med investorerne og udarbejdet investeringsdokumenterne under dansk ret.

- Det har været lidt af en balanceagt at få dansk selskabslovgivning og danske investeringstraditioner til at spille sammen med de sædvanlige krav og investeringsvilkår, som investorer fra Silicon Valley arbejder med. Men parterne har villet dette så meget, at det lykkedes at få enderne til at mødes, udtaler Frederik Bruhn.  

For yderligere information kontakt advokat og partner Frederik Bruhn.

Læs mere på business.dk (kun for abonnenter).

Tilmeld dig nyt fra DAHL

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information