Rådgivning

Fast ejendom, plan & miljø

Projektudvikling

Succesfuld projektudvikling i forbindelse med større bygge- og anlægsprojekter kræver specialistviden. Vores erfarne advokater hjælper dig med at sikre klare aftaler og et knivskarpt fokus på alle projektets faser og udfordringer.

Projektudvikling inden for fast ejendom er en alsidig disciplin med et omfattende regelsæt og en række faldgruber, som du som aktør inden for projektudvikling skal være særligt opmærksom på.

Står du over for en større renovering af eksisterende bygninger, nedrivning af ældre ejendomme og opførelse af nybyggeri til bolig- eller erhvervsudlejning, vil du få behov for specialistviden og erfaring med den type opgaver. Hos DAHL har vi et team, der er specialiseret i projektudvikling og har stor erfaring med at bistå såvel store som små projektudviklere med blandt andet planlægning, myndighedsbehandling, byggeprojekter samt udvikling og driftsoptimering af investeringsejendomme.

Når du skal fra idé til succesfuld gennemførelse og aflevering af det færdige projekt, er det afgørende, at du har det juridiske grundlag på plads. Vores team af specialister har stor erfaring med, viden indenfor og forståelse for projektudvikling, og vi yder løbende bistand til både danske og internationale klienter. Vi hjælper dig og sørger for, at der er taget højde for potentielle udfordringer og risici, og at projektet er sikret fremdrift.

I vores rådgivning har vi endvidere fokus på at forebygge eventuelle konflikter, og skulle der opstå konflikter, håndterer vi naturligvis disse bedst muligt med respekt for det igangværende projekt. Har du behov for hjælp i forbindelse salget af projektet, hvad enten dette sker som et samlet salg eller som salg af de enkelte boliger, har vi også erfarne jurister, der kan hjælpe med at gøre projektet salgsmodent og rådgive jer i forhold til selve projektsalget.

Kompetent rådgivning i alle projektets faser

Hos os får du rådgivning i alle faser af projektet, herunder fra forberedelse af organisering og strukturering af projektet til afklaring af diverse myndighedsforhold og -krav til gennemførelsen af projektet, herunder indgåelse af aftaler med entreprenører og øvrige samarbejdspartnere. Efter afslutning af udviklingsfasen, skal der indgås aftaler om salg eller udlejning. Dette hjælper vi også med.

Vores juridiske rådgivning inden for projektudvikling omfatter bl.a. følgende:

Vil du vide mere?

Vi tager gerne en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed videre med projektudviklingen. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse, hvis du søger professionel juridisk rådgivning og en kompetent sparringspartner, som kender spillereglerne inden for ejendomssektoren og ikke mindst projektudvikling af fast ejendom.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne