Rådgivning

Corporate Commercial / M&A

HR-juridisk eftersyn

Hvornår har du sidst opdateret de HR-juridiske værktøjer? Vi ser gang på gang, at juridisk sparring og træning kan hjælpe med at minimere unødige problemer og skabe fremdrift for virksomheden.

Vi tilbyder to løsninger, som begge skal sikre, at din virksomhed har en juridisk robust HR-funktion. Dels et ’sundhedstjek’, hvor vi skaber klarhed i jeres HR-juridiske kontraktgrundlag og dels et ’360° HR-eftersyn’, hvor vi kommer hele vejen rundt om din HR-juridiske værktøjskasse og giver din HR-funktion et markant løft.

Disse værktøjer er ikke alene væsentlige i forhold til at fastholde jeres nøglemedarbejdere. Det kan også være omkostningsbesparende at have styr på de risici, der er forbundet med personalejuraen. Vi hjælper jer med at øge effektiviteten i jeres HR-funktion og sikrer, at I får skabt klarhed i kontraktgrundlaget. Dette kan medvirke til, at I undgår mulige og fordyrende tvister.

Sådan kan vores HR-juridiske ’sundhedstjek’ hjælpe jer

Med et sundhedstjek gennemgår vi op til tre af jeres standardskabeloner til ansættelseskontrakter, f.eks. en lederkontrakt, en funktionærkontrakt og en timelønskontrakt. Vi undersøger, om kontrakterne er ajour i forhold til lovgivning og overenskomster, men leder også efter praktiske uhensigtsmæssigheder.

Hvis der identificeres mangler eller uhensigtsmæssigheder under gennemgangen, producerer vi en to do-liste til dig og din virksomhed, som klæder jer på til selv at kunne håndtere jeres HR-juridiske problemstillinger.

Sådan kan vores ’360° HR-eftersyn’ hjælpe jer

Ved et 360° HR-eftersyn går vi mere i dybden og undersøger, om din virksomhed er eksponeret over for forskellige risici. Vores 360° HR-eftersyn er udviklet til at komme hele vejen rundt om den juridiske HR-værktøjskasse i din virksomhed. Under eftersynet gennemgår vi således:

  • Ansættelseskontrakter
  • Personalepolitikker, herunder bl.a. sygefraværspolitik
  • Rygepolitik
  • Politik omkring sociale medier og kontrolpolitik
  • Tjeklister og værktøjer til opsigelse
  • Fratrædelsesaftaler

Vi udarbejder en rapport med vurderinger og to-do’s, som kan hjælpe dig med at fremtidssikre din juridiske HR-værktøjskasse. Med rapporten i hånden vil I således være fuldstændig garderet over for HR-funktionens ”blinde plet”.

Vil du vide mere?

Priser og yderligere oplysninger om disse HR-services kan fås ved henvendelse til Søren Ole Nielsen og Pinar Kücükgöncü.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne