Nyheder

Nyheder

Vi holder dig ajour med juridiske nyheder, tendenser og ledelsesperspektiver, som måske kan påvirke agendaen i din virksomhed.

Dato
Forretningsområder
IP/Immaterialret Konkurrenceret Kommercielle kontrakter

EU-Kommissionen uddeler store bøder for virksomheders begrænsning af grænseoverskridende salg

Velkendte virksomheder som Nike og Sanrio har i strid med konkurrencelovgivningen indgået licensaftaler om merchandise-produkter begrænset til særlige geografiske områder. Det har EU-Kommissionen, med Margrethe Vestager i spidsen, valgt at straffe med bøder i millionklassen. Læs mere her.

Dato
Forretningsområder
Selskabsret Kommercielle kontrakter

5 gode råd til at vælge selskabsform

Er du tvivl om, hvilken selskabsform der er den mest relevante for din virksomhed? Så læs med her, hvor vi giver dig 5 gode råd om, hvad du bør tage stilling til, når du skal vælge selskabsform.

Dato
Forretningsområder
Kommercielle kontrakter International handel

Sparer du kontrakten væk? Det kan blive dyrt!

Spiller du helst på hjemmebane eller udebane, når du driver dine forretninger? Hvornår er værnetingsaftaler gyldigt indgået? Og er det nok blot at henvise til en hjemmeside i en ordrebekræftelse? Få svarene her.

Dato
Forretningsområde
Kommercielle kontrakter

Kontraktstyring – Gør du brug af dine kontrakter?

En disciplineret, struktureret og kvalitetsbetonet tilgang til kontrakter kan skabe værdi for din virksomhed. Tag føring på dine kontrakter og benyt dem som et redskab til at skabe værdi for virksomheden og i samarbejdet med dine kunder og leverandører.

Dato
Forretningsområde
Kommercielle kontrakter

5 gode råd når du indgår kontrakter

Kontrakter er et centralt middel til planlægning, regulering og omsætning i virksomheder. Kontrakter udgør derfor et væsentligt aktiv for en erhvervsvirksomhed. Det er i den forbindelse vigtigt med gode kontrakter, der kan skabe værdi for virksomheden. Her får du 5 gode råd til kontraktindgåelse.

Dato
Forretningsområder
International handel Kommercielle kontrakter Transportret IP/Immaterialret Persondata Arbejds- og ansættelsesret

Nedtælling til Brexit er i fuld gang

Danske virksomheder bør forberede sig på et ”no deal”-scenarie, når Storbritannien (UK) den 29. marts 2019 forlader EU-samarbejdet. Det er fortsat uvist, om der venter en lykkelig skilsmisse, eller om vi skal forholde os til et såkaldt ”hard Brexit”. Har du aktiviteter i UK, anbefaler vi rettidig omhu.

Dato
Forretningsområder
International handel Kommercielle kontrakter Arbejds- og ansættelsesret Persondata IP/Immaterialret Transportret

Er din virksomhed klar til Brexit?

Storbritannien (UK) har i mere end to år forhandlet internt samt med EU om deres udtræden af EU og det indre marked. Der er dog fortsat ingen afklaring. Til trods for en deadline, der hastigt nærmer sig, er der fortsat ikke udsigt til en afslutning på forhandlingerne. Men hvad betyder alt dette for danske SMV’er?

Tilmeld nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.
Tilmeld dig her