Nyheder

Erhvervsorienteret advokat styrker DAHL i Aarhus

Den 1. maj tager advokat Jørgen Holm hul på første arbejdsdag hos DAHL på vores kontor i Aarhus. Med sig har han flere års erfaring inden for M&A-rådgivning og corporate law med alt, hvad dertil kommer.

Jørgen Holm bliver tilknyttet afdelingen for Corporate & Commercial, som håndterer en bred palette af erhvervslivets juridiske udfordringer. Han glæder sig til at blive en del af teamet i Corporate & Commercial og tage aktiv del i den udvikling, som vi hos DAHL er i gang med.

Om sit skifte til DAHL fortæller han: ”Det er mit indtryk, at DAHL er et fremsynet advokatfirma med fokus på digitalisering og fremtidssigtede IT-investeringer, som understøtter, at vi som jurister kan være de bedste sparringspartnere for vores klienter. Samtidig er det mit indtryk, at DAHL ser det hele menneske – her er mulighed for at kombinere et spændende arbejde med plads til et familieliv ved siden af. Begge dele har selvfølgelig haft betydning for mit valg.”

Med ansættelsen af Jørgen Holm fortsætter vi en hastig udvikling i Aarhus, hvor vi åbnede vores femte kontor i 2017. Siden da er vi vokset fra 0 til mere end 40 medarbejdere i Aarhus. Udviklingen har haft betydning for Jørgens valg af DAHL: ”Udover det faglige fokus og det stærke samarbejde på tværs af juridiske afdelinger og fysiske lokationer, som har haft stor betydning for mit valg, ser jeg også en spændende mulighed i at være med til at videreudvikle DAHLs tilstedeværelse i Aarhus. Som en ægte Aarhus-dreng ser jeg det som en positiv og spændende udfordring at være med til at udforske og udvikle markedsandele i et konkurrencepræget marked.” Han afslutter: ”DAHL er et advokatfirma med en klar ambition for firmaet og for, hvem vores klienter er. Jeg glæder mig meget til den rejse, jeg tager hul på sammen med mine nye kolleger hos DAHL.”

Stærk corporate-advokat med inhouse erfaring

Jørgen Holm har stort kendskab til de kontraktmæssige udfordringer, som virksomhederne møder i relation til bl.a. indgåelse og forhandling af kontrakter med nationale og internationale parter. I sit tidligere virke har han blandt andet været udstationeret i en stor dansk virksomhed, hvor han i en længere periode indgik i en inhouse legal-afdeling. Det har givet ham et unikt indblik i agendaen ”på den anden side af bordet”, og det er bestemt en erfaring, han glæder sig til at bidrage med hos DAHL.

Jørgen kommer fra en stilling som advokat i Bech-Bruun, hvor han beskæftigede sig med M&A, selskabsret og kommercielle kontrakter. I øvrigt har han stor erfaring med insolvensområdet, hvor han som advokatfuldmægtig beskæftigede sig med behandling af store som små konkurs- og rekonstruktionsboer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet DAHL Nyt

Modtag vores nyhedsbrev og bliv opdateret på juridiske emner og nye kurser.

Læs betingelser

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev 

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse og dit navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse og dit navn.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener, at vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen eller ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mailadresse og dit navn i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til tvc@dahllaw.dk, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.   

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse og dit navn lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse og dit navn.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig, i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsområder du ønsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne